Voorbeelddocument

Plan van aanpak informatiebeveiliging

Dit voorbeelddocument bestaat uit een model voor een plan van aanpak met betrekking tot informatiebeveiliging. Uit een inventarisatie van de status van de kwaliteit van de bestaande maatregelen en/of een risicoanalyse zijn verbetermaatregelen naar voren gekomen. Het is van belang deze verbetermaatregelen op een projectmatige manier aan te pakken. Dit kan starten door het opstellen en laten vaststellen van een plan van aanpak. Naast de elementen die in dit voorbeelddocument zijn aangegeven, kunnen standaardprojectelementen worden toegevoegd, zoals projectorganisatie, planning en randvoorwaarden. Ook is het mogelijk dat elementen uit dit voorbeelddocument worden verwerkt in een standaardformat voor een projectplan dat binnen de instelling hiervoor wordt gebruikt.

U kunt het gehele document bekijken indien u een jaarabonnement heeft.

Nog geen jaarabonnement?
U kunt voordelig en eenvoudig een abonnement afsluiten voor dit platform. U ontvangt dan direct uw inloggegevens waarmee u de voorbeelddocumenten kunt downloaden.

Voordelen van een abonnement

Naast het gebruik van de voorbeelddocumenten, biedt een abonnement u vele andere praktische functies die u helpen bij het implementeren van de normen NEN 7510, zoals:

  • Toegang tot het praktijkboek:
    Bekijk, download en doorzoek de inhoud van het praktijkboek’ Informatiebeveiliging in zorg’.
  • Risicoanalyses uitvoeren
    Voer objectrisicoanalyses en integrale risicoanalyses uit en krijg op eenvoudige wijze een gestructureerd beeld van alle aandachtspunten.
  • 'Vraag & Antwoord' module
    Stel online uw vragen aan een panel van experts

Bekijk alle functionaliteiten van een abonnement →

Werken met het platform

Bekijk de verschillende functionaliteiten van het platform in de demo-video.