Voorbeelddocument

Overzicht internetsites informatiebeveiliging

Voor de invulling van een bepaalde norm uit NEN 7510 kunnen in sommige gevallen verschillende maatregelen worden getroffen. In dit voorbeelddocument wordt een opsomming gegeven van internetadressen. Deze internetsites kunnen hulp bieden wanneer voor een bepaalde toepassing (bedrijfsproces, informatiesysteem, computer, ICT-omgeving, fysieke ruimte, enz.) de van toepassing zijnde maatregelen moeten worden bepaald. Het overzicht beoogt niet volledig te zijn, maar biedt een basis voor de zoektocht naar achtergronden voor informatiebeveiliging en ICT in de zorg op het internet.

U kunt het gehele document bekijken indien u een jaarabonnement heeft.

Nog geen jaarabonnement?
U kunt voordelig en eenvoudig een abonnement afsluiten voor dit platform. U ontvangt dan direct uw inloggegevens waarmee u de voorbeelddocumenten kunt downloaden.

Voordelen van een abonnement

Naast het gebruik van de voorbeelddocumenten, biedt een abonnement u vele andere praktische functies die u helpen bij het implementeren van de normen NEN 7510, zoals:

  • Toegang tot het praktijkboek:
    Bekijk, download en doorzoek de inhoud van het praktijkboek’ Informatiebeveiliging in zorg’.
  • Risicoanalyses uitvoeren
    Voer objectrisicoanalyses en integrale risicoanalyses uit en krijg op eenvoudige wijze een gestructureerd beeld van alle aandachtspunten.
  • 'Vraag & Antwoord' module
    Stel online uw vragen aan een panel van experts

Bekijk alle functionaliteiten van een abonnement →

Werken met het platform

Bekijk de verschillende functionaliteiten van het platform in de demo-video.