Voorbeelddocument

Samenwerking met externe partijen

Dit voorbeelddocument omvat aandachtspunten die van belang zijn wanneer een samenwerking met een of meerdere externe partijen wordt aangegaan. Dit kan inhoudelijk het geval zijn, bijvoorbeeld uitbesteding van Radiologie-activiteiten of betrekking hebben op de informatievoorziening, denk aan het laten ontwikkelen van een informatiesysteem. In alle gevallen is het van belang dat voldoende aandacht wordt besteed aan informatiebeveiliging en aan andere aspecten, zoals aansprakelijkheid, het hanteren van geldende algemene voorwaarden, etc. Wanneer de organisatie beschikt over een afdeling Juridische Zaken, is het van belang deze bij het opstellen van het contract en de bijbehorende bijlagen te betrekken. Naast het contract zal veelal ook een bewerkersovereenkomst worden opgesteld.

U kunt het gehele document bekijken indien u een jaarabonnement heeft.

Nog geen jaarabonnement?
U kunt voordelig en eenvoudig een abonnement afsluiten voor dit platform. U ontvangt dan direct uw inloggegevens waarmee u de voorbeelddocumenten kunt downloaden.

Voordelen van een abonnement

Naast het gebruik van de voorbeelddocumenten, biedt een abonnement u vele andere praktische functies die u helpen bij het implementeren van de normen NEN 7510, zoals:

  • Toegang tot het praktijkboek:
    Bekijk, download en doorzoek de inhoud van het praktijkboek’ Informatiebeveiliging in zorg’.
  • Risicoanalyses uitvoeren
    Voer objectrisicoanalyses en integrale risicoanalyses uit en krijg op eenvoudige wijze een gestructureerd beeld van alle aandachtspunten.
  • 'Vraag & Antwoord' module
    Stel online uw vragen aan een panel van experts

Bekijk alle functionaliteiten van een abonnement →

Werken met het platform

Bekijk de verschillende functionaliteiten van het platform in de demo-video.