Voorbeelddocument

Beveiligingseisen kantoorautomatisering

Ook voor kantoorautomatisering is het van belang dat in voldoende mate aandacht wordt besteed aan informatiebeveiliging. Dit voorbeelddocument bevat een checklist waarin de relevante beveiligingsaspecten van kantoorautomatisering worden beschreven. Hierbij kan worden gedacht aan het wijzigen van standaardwachtwoorden die vanuit de leverancier worden meegeleverd, bescherming van directory-gegevens, enz. Dit voorbeelddocument kan worden gebruikt bij de toetsing van de beveiliging van toepassingen van kantoorautomatisering, zoals een elektronische agenda of een e-mailsysteem.

U kunt het gehele document bekijken indien u een jaarabonnement heeft.

Nog geen jaarabonnement?
U kunt voordelig en eenvoudig een abonnement afsluiten voor dit platform. U ontvangt dan direct uw inloggegevens waarmee u de voorbeelddocumenten kunt downloaden.

Voordelen van een abonnement

Naast het gebruik van de voorbeelddocumenten, biedt een abonnement u vele andere praktische functies die u helpen bij het implementeren van de normen NEN 7510, zoals:

  • Toegang tot het praktijkboek:
    Bekijk, download en doorzoek de inhoud van het praktijkboek’ Informatiebeveiliging in zorg’.
  • Risicoanalyses uitvoeren
    Voer objectrisicoanalyses en integrale risicoanalyses uit en krijg op eenvoudige wijze een gestructureerd beeld van alle aandachtspunten.
  • 'Vraag & Antwoord' module
    Stel online uw vragen aan een panel van experts

Bekijk alle functionaliteiten van een abonnement →

Werken met het platform

Bekijk de verschillende functionaliteiten van het platform in de demo-video.