Voorbeelddocument

Beveiligingseisen netwerkruimte

Bij de inrichting van een netwerkruimte is het van belang dat zorgvuldige aandacht wordt besteed aan fysieke beveiliging. De in de netwerkruimte aanwezige apparatuur vereist voor het juist functioneren specifieke omstandigheden. Het moet uitgesloten zijn dat derden zomaar toegang kunnen krijgen tot deze ruimten en zaken kunnen vernielen of saboteren. In dit voorbeelddocument wordt in detail aangegeven waaraan allemaal moet worden gedacht, bouwkundig en technisch. Het voorbeelddocument kan worden gebruikt als input voor het opstellen van een programma van eisen of bij de inrichting van netwerkruimten.

U kunt het gehele document bekijken indien u een jaarabonnement heeft.

Nog geen jaarabonnement?
U kunt voordelig en eenvoudig een abonnement afsluiten voor dit platform. U ontvangt dan direct uw inloggegevens waarmee u de voorbeelddocumenten kunt downloaden.

Voordelen van een abonnement

Naast het gebruik van de voorbeelddocumenten, biedt een abonnement u vele andere praktische functies die u helpen bij het implementeren van de normen NEN 7510, zoals:

  • Toegang tot het praktijkboek:
    Bekijk, download en doorzoek de inhoud van het praktijkboek’ Informatiebeveiliging in zorg’.
  • Risicoanalyses uitvoeren
    Voer objectrisicoanalyses en integrale risicoanalyses uit en krijg op eenvoudige wijze een gestructureerd beeld van alle aandachtspunten.
  • 'Vraag & Antwoord' module
    Stel online uw vragen aan een panel van experts

Bekijk alle functionaliteiten van een abonnement →

Werken met het platform

Bekijk de verschillende functionaliteiten van het platform in de demo-video.