Voorbeelddocument

Fysieke toegangverlening ruimten

In ruimten van de [ICT-afdeling] bevinden zich middelen die van belang zijn voor de voortgang van de bedrijfsprocessen en de informatievoorziening. Uitval van deze middelen kan tot grote verstoringen van de bedrijfsvoering leiden. Bij diefstal kan aanzienlijke financiële schade ontstaan. Vandaar dat de toegangverlening tot deze ruimten moet worden beperkt. In dit voorbeelddocument wordt een modelrichtlijn en bijbehorende procedures gepresenteerd waarmee de toegangverlening tot kritische ruimten kan worden geregeld. Hoe worden sleutels en toegangsautorisaties uitgegeven, wat zijn de regels voor camerabewaking, enz.?

U kunt het gehele document bekijken indien u een jaarabonnement heeft.

Nog geen jaarabonnement?
U kunt voordelig en eenvoudig een abonnement afsluiten voor dit platform. U ontvangt dan direct uw inloggegevens waarmee u de voorbeelddocumenten kunt downloaden.

Voordelen van een abonnement

Naast het gebruik van de voorbeelddocumenten, biedt een abonnement u vele andere praktische functies die u helpen bij het implementeren van de normen NEN 7510, zoals:

  • Toegang tot het praktijkboek:
    Bekijk, download en doorzoek de inhoud van het praktijkboek’ Informatiebeveiliging in zorg’.
  • Risicoanalyses uitvoeren
    Voer objectrisicoanalyses en integrale risicoanalyses uit en krijg op eenvoudige wijze een gestructureerd beeld van alle aandachtspunten.
  • 'Vraag & Antwoord' module
    Stel online uw vragen aan een panel van experts

Bekijk alle functionaliteiten van een abonnement →

Werken met het platform

Bekijk de verschillende functionaliteiten van het platform in de demo-video.