Voorbeelddocument

Fysieke beveiligingseisen

Bij de inrichting van een locatie, gebouwen en ruimten is het van belang dat aandacht wordt besteed aan fysieke beveiliging. Dit is vooral het geval voor kritische ruimten, zoals computerruimten en ruimten voor technische installaties. Voor een zorginstelling is dit meestal een grote uitdaging. Bezoekers en patiënten moeten op verschillende plaatsen binnen de organisatie kunnen komen, waardoor afscherming lastig is. In dit voorbeelddocument wordt aangegeven waaraan allemaal moet worden gedacht van zonering, stroomvoorziening tot klimaatbeheersing. Het voorbeelddocument kan worden gebruikt als input voor het opstellen van een programma van eisen of bij de inrichting van gebouwen en ruimten.

U kunt het gehele document bekijken indien u een jaarabonnement heeft.

Nog geen jaarabonnement?
U kunt voordelig en eenvoudig een abonnement afsluiten voor dit platform. U ontvangt dan direct uw inloggegevens waarmee u de voorbeelddocumenten kunt downloaden.

Voordelen van een abonnement

Naast het gebruik van de voorbeelddocumenten, biedt een abonnement u vele andere praktische functies die u helpen bij het implementeren van de normen NEN 7510, zoals:

  • Toegang tot het praktijkboek:
    Bekijk, download en doorzoek de inhoud van het praktijkboek’ Informatiebeveiliging in zorg’.
  • Risicoanalyses uitvoeren
    Voer objectrisicoanalyses en integrale risicoanalyses uit en krijg op eenvoudige wijze een gestructureerd beeld van alle aandachtspunten.
  • 'Vraag & Antwoord' module
    Stel online uw vragen aan een panel van experts

Bekijk alle functionaliteiten van een abonnement →

Werken met het platform

Bekijk de verschillende functionaliteiten van het platform in de demo-video.