Voorbeelddocument

Verklaring externe toegang door externen

Wanneer op afstand toegang wordt verleend tot informatiesystemen aan interne en/of externe medewerkers, is het van belang dat dit goed wordt geregeld. Aan de ene kant kan dit worden gedaan door de inzet van technische middelen (bijv. VPN-toegang). Aan de andere kant moeten er ook organisatorische maatregelen worden getroffen. Dit voorbeelddocument bevat een modelverklaring voor externe toegang. Dit voorbeelddocument kan na aanpassing als bijlage worden toegevoegd aan het contract dat met de externe leverancier wordt overeengekomen.

U kunt het gehele document bekijken indien u een jaarabonnement heeft.

Nog geen jaarabonnement?
U kunt voordelig en eenvoudig een abonnement afsluiten voor dit platform. U ontvangt dan direct uw inloggegevens waarmee u de voorbeelddocumenten kunt downloaden.

Voordelen van een abonnement

Naast het gebruik van de voorbeelddocumenten, biedt een abonnement u vele andere praktische functies die u helpen bij het implementeren van de normen NEN 7510, zoals:

  • Toegang tot het praktijkboek:
    Bekijk, download en doorzoek de inhoud van het praktijkboek’ Informatiebeveiliging in zorg’.
  • Risicoanalyses uitvoeren
    Voer objectrisicoanalyses en integrale risicoanalyses uit en krijg op eenvoudige wijze een gestructureerd beeld van alle aandachtspunten.
  • 'Vraag & Antwoord' module
    Stel online uw vragen aan een panel van experts

Bekijk alle functionaliteiten van een abonnement →

Werken met het platform

Bekijk de verschillende functionaliteiten van het platform in de demo-video.