Voorbeelddocument

Indiensttreding, interne personeelsmutaties en vertrek medewerkers

Binnen de instelling zijn er regelmatig wisselingen van personeel. Nieuwe medewerkers worden aangetrokken, mensen veranderen van functies, personeelsleden vertrekken, vanwege het bereiken van de pensioensgerechtigde leeftijd of omdat ze worden ontslagen. Hierbij is het van belang dat alle acties die moeten worden uitgevoerd op een goede en soepele manier verlopen. Vanuit het oogpunt van informatiebeveiliging is het belangrijk dat medewerkers die juist bevoegdheden voor het gebruik van informatiesystemen krijgen en dat deze worden ingetrokken bij functieverandering of vertrek. Vanuit het bedrijfsproces is het belang om dit tijdig te doen, zodat medewerkers onmiddellijk aan de slag kunnen gaan.

U kunt het gehele document bekijken indien u een jaarabonnement heeft.

Nog geen jaarabonnement?
U kunt voordelig en eenvoudig een abonnement afsluiten voor dit platform. U ontvangt dan direct uw inloggegevens waarmee u de voorbeelddocumenten kunt downloaden.

Voordelen van een abonnement

Naast het gebruik van de voorbeelddocumenten, biedt een abonnement u vele andere praktische functies die u helpen bij het implementeren van de normen NEN 7510, zoals:

  • Toegang tot het praktijkboek:
    Bekijk, download en doorzoek de inhoud van het praktijkboek’ Informatiebeveiliging in zorg’.
  • Risicoanalyses uitvoeren
    Voer objectrisicoanalyses en integrale risicoanalyses uit en krijg op eenvoudige wijze een gestructureerd beeld van alle aandachtspunten.
  • 'Vraag & Antwoord' module
    Stel online uw vragen aan een panel van experts

Bekijk alle functionaliteiten van een abonnement →

Werken met het platform

Bekijk de verschillende functionaliteiten van het platform in de demo-video.