Voorbeelddocument

Communicatieplan informatiebeveiliging

Dit voorbeelddocument bestaat uit een model voor een communicatieplan voor informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging is mensenwerk. Management en medewerkers moeten zich bewust zijn van de risico’s die samenhangen met de omgang met vertrouwelijke gegevens en van de noodzaak van beveiliging. Hiervoor kunnen communicatieactiviteiten worden ontwikkeld die in dit voorbeelddocument gestructureerd kunnen worden vastgelegd. Er wordt onderscheid gemaakt naar doelstelling, doelgroepen, kernboodschappen, communicatiemiddelen en activiteiten.

U kunt het gehele document bekijken indien u een jaarabonnement heeft.

Nog geen jaarabonnement?
U kunt voordelig en eenvoudig een abonnement afsluiten voor dit platform. U ontvangt dan direct uw inloggegevens waarmee u de voorbeelddocumenten kunt downloaden.

Voordelen van een abonnement

Naast het gebruik van de voorbeelddocumenten, biedt een abonnement u vele andere praktische functies die u helpen bij het implementeren van de normen NEN 7510, zoals:

  • Toegang tot het praktijkboek:
    Bekijk, download en doorzoek de inhoud van het praktijkboek’ Informatiebeveiliging in zorg’.
  • Risicoanalyses uitvoeren
    Voer objectrisicoanalyses en integrale risicoanalyses uit en krijg op eenvoudige wijze een gestructureerd beeld van alle aandachtspunten.
  • 'Vraag & Antwoord' module
    Stel online uw vragen aan een panel van experts

Bekijk alle functionaliteiten van een abonnement →

Werken met het platform

Bekijk de verschillende functionaliteiten van het platform in de demo-video.