True

True

True is een ervaren managed hostingprovider uit Amsterdam. Bent u op zoek naar op maat gemaakte hostingoplossingen die voldoen aan alle benodigde veiligheidsmaatregelen? True beschikt naast het NEN 7510-certificaat tevens over de normeringen ISO 27001 (informatiebeveiliging), ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement).

True kiest altijd voor een oplossing op maat die de beste integratie tussen webapplicatie(s) en applicatie-infrastructuur garandeert. Zowel infrastructuur als software wordt geïmplementeerd en geoptimaliseerd. Hierdoor hoeven opdrachtgevers zich alleen bezig te houden met de ontwikkeling van websites, webapplicaties en/of webshops.

NEN 7510 Hosting
Wilt u alle benodigde veiligheidsmaatregelen treffen en verantwoordelijkheden duidelijk uitbesteden? Een hostingprovider die NEN 7510 gecertificeerd is, is dan een must voor u. Managed hostingprovider True beschikt over het NEN 7510-certificaat en excelleert in de operationele organisatie met vergaand server- en softwarebeheer. Met True als hostingprovider bent u ervan verzekerd de volledige keten van informatiebeveiliging optimaal te kunnen borgen.

Zijn in uw ICT-keten de hoogste veiligheidseisen geborgd? Natuurlijk moeten webapplicaties en websites waar medische gegevens worden ingevoerd en opgeslagen, voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidseisen. Hoe kunt u dit het beste borgen in de gehele ICT-keten?

Proactieve beveiliging tegen kwetsbaarheden
Managed hostingprovider True is ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en neemt proactief de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van applicatie-infrastructuren uit handen. Mogelijke kwetsbaarheden van uw IT-omgeving worden door een actieve dedicated securityafdeling in kaart gebracht en zo nodig direct opgelost.

100% beschikbaarheid en functionaliteit van uw zorgapplicatie
Voor het optimaliseren van hostingomgevingen zit True dicht op de (web)applicaties. True zorgt daarom niet alleen voor beschikbaarheid van infrastructuren, maar neemt ook de verantwoordelijkheid voor de functionaliteit van serversoftware. Door actieve trendanalyses, server- en softwaremanagement, vergaande procedures en documentatie kunnen patiëntendossiers en grote scanbestanden optimaal geborgd worden.

Volledige NEN-normering en second opinion voor zorginstellingen
Om de veiligheidsketen voor (web)applicaties en websites te borgen werkt True met ontwikkelaars die volgens de NEN 7510-norm en procedures werken. Samen leveren ze volledig werkende applicaties op die voldoen aan de NEN-normering. Ook voor bestaande systemen en/of applicaties die een second opinion nodig hebben, kunt u bij True terecht.

Webontwikkeling en apps voor de zorg
Bij de webontwikkeling van applicaties voor de zorg helpt True met advies op maat voor applicatie-infrastructuren, vergaande implementatie, optimalisatie & beveiliging, gericht op de karakteristieken van de zorgapplicatie(s). Niet alleen de infrastructuur, maar ook alle systemen en middelen die ingezet worden voor de managed hosting dienstverlening zijn getoetst aan ISO 27001- en NEN 7510-certificering.

NEN 7510 met hosting bij True staat voor:

• De hoogste standaard binnen de zorgsector voor de beveiliging van informatie.
• Informatie beheersbaar maken.
• Het creëren en waarborgen van het vertrouwen omtrent de informatiebeveiliging.
• Conformiteit aan wet- en regelgeving.
• Geautoriseerde datatoegang.

Lees meer over NEN-7510 hosting.Contact

True
Olaf van Veen
Keienbergweg 100
NL-1101 GH Amsterdam

T: +31 (0)20 305 97 50
E: olaf@true.nl
W: www.true.nl/
F: www.facebook.com/TrueBV
T: www.twitter.com/true_nl
L: www.linkedin.com/company/true-b.v./
G: google.com/+TrueNl

Nieuws
  • Onderzoek onder zorgprofessionals: 70 procent patiëntgegevens niet direct digitaal ingevoerd
    04-04-2016

    Het grootste deel van de patiëntgegevens wordt nog ouderwets éérst op papier genoteerd en pas daarna digitaal ingevoerd. Dit is een van de opvallende uitkomsten uit het onderzoek dat is uitgevoerd door Pb7 en Stichting Digitalezorg.nl in opdracht van het platform Het Digitale Landschap, een initiatief van digitale werkplekkenspecialist Multrix, hardwareleverancier Dell en chipfabrikant Intel.

    Lees meer