SECWATCH® Nederland

SECWATCH® Nederland

SECWATCH® is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor informatie- en netwerkbeveiliging. Onze unieke werkwijze en visie zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens optimaal beveiligd zijn.

Wij kijken niet alleen naar de hardware- en softwareoplossingen, maar ook naar de organisatorische aspecten, zoals een degelijk beveiligingsplan en de controle daarop. Wij zien informatiebeveiliging als een integraal bedrijfsproces en daarom geven we naast technische aanbevelingen adviezen op het gebied van management, organisatie en bedrijfsstructuur. Juist dit maakt onze aanpak uniek in het vakgebied.

Onze NEN 7510 diensten bestaan uit het verzorgen van de basis voor het vaststellen van beleidsuitgangspunten en het opstellen van een risico profiel. Dit doen we volgens de volgende stappen:

  • Het uitvoeren van een interne en externe Vulnerability Assessment
  • Het presenteren van de handgeschreven en automatische rapportage met risicoanalyse en management overview
  • Het assisteren met het opzetten van een eigen norm
  • Het uitvoeren van een audit op deze norm

Het Vulnerability Assessment, dat bestaat uit een interne en externe audit, wordt uitgevoerd op technisch en organisatorisch niveau. Wij gebruiken hiervoor ons eigen framework, dat is gebaseerd op de Code voor Informatiebeveiliging, PCI-DSS, Wet Bescherming Persoonsgegevens en ITIL-F-toetsen/testen.Contact

SECWATCH® B.V.
World Trade Center Almere Area
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere
T: +31 (0) 36 53 67 573
F: +31 (0) 32 02 55 765

E: info@secwatch.nl
W: www.secwatch.nl