Qi ict

Qi ict

Vele middelgrote en grote, nationale en internationale organisaties hebben hun uptime aan Qi ict toevertrouwd. Gespecialiseerd in security, networking, storage en datacom. Met veel ervaring en referenties in de gezondheidszorg, de juiste partner voor een optimaal ingerichte infrastructuur.

Living uptime. Meer dan die twee woorden hebben we niet nodig om duidelijk te maken waar ICT in onze visie voor staat. Het is de visie van een bedrijf dat zelf nooit stilstaat. En dat met de inzet van mensen en middelen de wereld creëert waarin we het vanzelfsprekend vinden dat er morgen wéér meer mogelijk is dan vandaag.

ICT is de facilitator geworden van de menselijke vooruitgang. De rol van informatie- en communicatietechnologie wordt groter en groter. En daarmee groeit de afhankelijkheid van de technologie. ICT móet werken. 24 uur per dag. Overal ter wereld. In bedrijven en winkels. Op kantoor en thuis. De wereld zonder ICT bestaat niet meer. De realisatie van ICT-infrastructuren is onze business.

En 'living uptime' is onze ambitie. Dat we elke dag gebruik kunnen maken van de laatste technologische ontwikkelingen, móet ook normaal zijn. Om efficiënter te kunnen werken, plezieriger te leven, zorgelozer te winkelen, sneller te reizen en ga zo maar door. Technologie heeft pas rendement als de kennis er is om er optimaal gebruik van te maken.

Die kennis heeft Qi ict. De technologische componenten komen van 's werelds beste merken. Die combinatie maakt dat Qi ict behoort tot de top van de markt, actief voor uiteenlopende gebruikers in diverse sectoren.

De rode draad: een continue en veilige beschikbaarheid van kritische data.Contact

W: www.qi.nl/Security.html