Lesage Automatisering BV

Lesage Automatisering BV

Lesage Automatisering BV houdt uw ICT-omgeving gezond! Vraagt u zich af of uw ICT wel zo goed en efficiënt functioneert als u zou willen? Besteedt u zo veel mogelijk uw tijd aan uw patiënten en zo min mogelijk aan administratieve taken? Bent u tevreden over de snelheid van uw pc's en printers en de manier waarop u informatie uitwisselt met apothekers en ziekenhuizen? Heeft u directe toegang tot e-mail en internet of is dit een vertragende factor in uw werk? En de allerbelangrijkste vraag, is uw praktijk of apotheek zo flexibel en efficiënt als u zou willen?

U wilt uw patiënten nog beter en sneller van advies kunnen dienen. Efficiënt werken, persoonlijke aandacht en nauwkeurigheid staan voor u hoog in het vaandel. Lesage Automatisering kan u als totaalleverancier adviseren over oplossingen en producten en kan er voor zorgen dat u ultramoderne apparatuur snel in huis hebt. Wij beschikken over de kennis en kunde van alle automatiseringsvraagstukken waarmee u elke dag te maken heeft.

ICT, een strategie
De strategische inzet van ICT in de gezondheidszorg kan een essentiële bijdrage leveren aan verbetering van de productiviteit; niet alleen door kostenbesparingen, maar ook door de verbetering van werkprocessen, gegevensuitwisseling en samenwerking binnen en tussen zorginstellingen. Uiteraard speelt gegevensbeveiliging hierin een hoofdrol. Lesage Automatisering BV kent de specifieke uitdagingen en behoeften. Met specifiek voor de zorg ontwikkelde applicaties van onze partners kunnen we de zorgsector helpen ICT optimaal en veilig in te zetten. Wij volgen hierin NEN 7510, de norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector.

Support op maat
Lesage Automatisering BV biedt u naast de installatie van de systemen de mogelijkheid tot een onderhoudsovereenkomst die is afgestemd op uw supportbehoefte. Zelfs 24x7 ondersteuning is mogelijk. Dit biedt een extra stuk zekerheid. Vanaf drie à vier systemen adviseren wij u de jaarlijkse Health Check. Tijdens dit bezoek op locatie wordt preventief onderhoud uitgevoerd om eventuele toekomstige storingen te voorkomen en uw systemen up to date te houden. De gehele omgeving wordt doorgelicht op de samenhang van componenten en performance. Een Health Check voeren wij uit op server en/of netwerk, zodat u exact weet waar u staat. Uiteraard kunnen wij ook periodiek beheer verzorgen.

Specialisme en generalisme
Onze medewerkers zijn op de hoogte van technische ontwikkelingen in de zorgsector en door de korte communicatielijnen en de productkennis van de oplossingen van onze partners, zoals PharmaPartners, kunnen wij direct reageren. Daarnaast volgen onze medewerkers producttrainingen die hun kennis van de toepassingen up-to-date houdt. Uiteraard hebben wij alle bedrijfskritische componenten zoals multifunctionele printers, etikettenprinters en pc's op voorraad, zodat wij in geval van een calamiteit of spoedvraag direct uit voorraad kunnen leveren.

Naast specifieke kennis van uw branche is Lesage Automsatisering BV al meer dan tien jaar actief op het gebied van kantoorautomatisering. Het feit dat wij ons HP Preferred Partner en Microsoft Certified Partner mogen noemen, getuigt van gedegen kennis van de producten en diensten die wij leveren. Een voordeel voor u is dat wij naast de branchegerelateerde oplossingen strategisch advies kunnen geven over de invulling van bijvoorbeeld administratieve applicaties en internet en e-mailtoepassingen. Omdat IT en Telecom onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, kunnen wij u als KPN en Siemens business partner informeren en adviseren bij de integratie van uw IT.

Lesage Automatisering BV als totaalleverancier betekent voor u een zorg minder!Contact

E: info@lesage.nl
W: www.lesage-zorg.nl