Crystal ICT

Crystal ICT

Crystal ICT is een klantgerichte en maatschappelijk betrokken ICT dienstverlener, die zich vooral richt op zorg- en welzijnsorganisaties, stichtingen en NGO's.

De dienstverlening van Crystal ICT is gespecialiseerd in het beheer van ICT omgevingen, waarbij Crystal ICT functioneert als partner en heeft een heldere visie op de inhoudelijke behoeften en wensen van de klant. Bij de organisaties waar Crystal ICT de ICT omgeving beheert, waarborgt Crystal ICT de beschikbaarheid en continuïteit van de ICT omgeving en draagt zorg voor een optimale beveiliging van de ICT omgeving.

Op het gebied van NEN 7510 helpt Crystal ICT zorgorganisaties in samenwerking met marktleidende organisaties als PWC en KPMG e.d. op basis van de informatie verkregen uit audits om te voldoen aan de NEN 7510-normering voor dat gedeelte dat betrekking heeft op de algehele ICT en bedrijfsvoering. Ook adviseert Crystal ICT haar klanten inhoudelijk bij het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid met betrekking tot het veilig kunnen gebruiken van de ICT omgeving.Contact

Crystal ICT bv
Laan van Vredenoord 29
2289 DA Rijswijk

T: 015 - 2 577 477
F: 015 - 2 577 004
E: sammy.sheombarsingh@crystalict.nl
W: www.crystalict.nl