Comfort Information Architects

Comfort Information Architects

Comfort-IA adviseert zorginstellingen, gemeenten en gemeentelijke instellingen met het op orde brengen van de informatiebeveiliging. In de zorg worden NEN 7510 en NEN 7512 ingezet, en bij gemeenten de ISO 27000-serie. Wij verzorgen, onder andere, eenvoudige scans en indringende risicoanalyses. We adviseren over verbeteringen, als dat nodig is tenminste.

Comfort-IA werkt vanuit de gedachte dat informatiebeveiliging altijd goed ingericht moet zijn. Dat lukt door de informatievoorziening dicht te timmeren waar nodig en te reguleren waar het open moet. Dat vereist niet alleen wettelijke kaders, toetsbare procedures en betrokkenheid van de organisatie, maar ook een flexibele en moderne benadering. Technologie ontwikkelt zich snel. Daarmee worden de mogelijkheden steeds groter, maar de risico's ook. Bewustzijn, daar gaat het om.

We onderhouden diverse ondersteunende sites, zoals IBindeZorg.nl, voor zorgpraktijken die zich ook aan NEN 7510 moeten houden, en voor overheidsinstellingen een site voor Privacy Impact Assessment (PIA). Comfort-IA verzorgt en coƶrdineert workshops op het gebied van privacy en andere aspecten van informatiebeveiliging.

Onze adviseurs beschikken over kennis en ervaring in meerdere disciplines, zoals financiƫn, marketing, juridische zaken, normen, informatiebeveiliging en -architectuur en ICT in de zorg en bij de overheid. Aan ontwikkeling en onderzoek besteden zij veel aandacht. Zij kunnen u helpen om het bos te zien, zonder studie van elke individuele boom.Contact

Comfort-IA
Postbus 1000
Box C3102260
BA Leidschendam

T 030 7440764
E info@comfort-ia.nl
W www.comfort-ia.nl