Cobbler ICT Services

Cobbler ICT Services

Uw apotheek, praktijk of medisch centrum is dé plaats waar uw klanten deskundig en persoonlijk advies kunnen krijgen over het gebruik van hun geneesmiddelen. Maar waar kunt u terecht als uw computer aan vervanging toe is of uw printer geen recept meer print?

U kunt in uw apotheek al lang niet meer zonder computers. Het beheer van de automatiseringsprocessen neemt echter veel meer tijd in beslag dan u er aan wilt besteden. U bent tenslotte geen systeembeheerder. Cobbler ICT Services weet dat. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw klant- en medicatiegegevens goed beveiligd zijn.

Cobbler ICT Services is een totaalaanbieder op het gebied van ICT diensten voor de 1e lijns gezondheidszorg. Wij kennen de branche en zijn vertrouwd met uw specifieke toepassingen. Door onze goede contacten met de voor u belangrijke systeemhuizen kunnen wij u een totaalpakket aan diensten en ondersteuning bieden. Al deze diensten en producten kunnen wij u leveren tegen zeer scherpe prijzen. Inmiddels bedienen wij ruim 450 PharmaPartners apotheken, Euroned apotheken en huisartsen, OmniHIS-/Promedico en Medicom-huisartsen, HOED-praktijken, AHOED-centra, medisch centra, ziekenhuisapotheken, openbare apotheken en dienst apotheken verspreid over heel Nederland.

Daarnaast zijn wij (mede) verantwoordelijk voor de automatisering van de SAL Apotheken, LLOYDS Apotheken, de Mediveen Groep, vele VNA Apotheken, individuele Stadsapotheken en huisartsen. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw klant- en medicatiegegevens goed beveiligd zijn. De norm NEN 7510 gaat over deze informatiebeveiliging binnen de zorgsector.

Onder informatiebeveiliging in de zorg wordt verstaan: het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie die nodig is om patiënten verantwoorde zorg te kunnen bieden. Naast het waarborgen van deze kwaliteitscriteria vereist deze norm echter ook dat de informatiebeveiligingsmaatregelen op controleerbare wijze zijn ingericht voordat gesproken kan worden over adequate informatiebeveiliging. Cobbler zorgt er voor dat uw informatiebeveiliging aan alle eisen voldoet.Contact

Cobbler ICT Services
Eikenlaan 9
8051 BD Hattem

T: 038 - 444 01 09
F: 038 - 444 99 50
E: sander.schoenmaker@cobbler.nl
W: www.cobbler.nl