CloudVPS

CloudVPS

CloudVPS loopt op cloud-gebied in Nederland voorop. Het bedrijf biedt sinds 2006 clouddiensten en inmiddels bedient CloudVPS een imposante lijst klanten vanuit een netwerk dat over drie A-klasse datacentra is verspreid.

CloudVPS heeft een grote public cloud waar flexibel capaciteit kan worden afgenomen. Daarnaast heeft het bedrijf een groot aantal private clouds en maatwerk-clusters geïmplementeerd. CloudVPS loopt voorop met betrekking tot cloud-gerelateerde certificering en open source cloud technieken zoals OpenStack.

CloudVPS werd in 2006 opgericht door een groepje pioniers dat software wilde maken om clusters van servers gemakkelijk aan te kunnen sturen. De zelfontwikkelde programmatuur bleek uitermate geschikt voor het aanbieden van clouddiensten en het bedrijf heeft sindsdien een significante ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels is CloudVPS  de nummer één cloud provider van Nederland met vele bekende en veeleisende klanten. CloudVPS werkt altijd aan het bieden van nieuwe technieken, zo wordt er naast cloud servers ook een flexibel cloud storage platform (object store) aangeboden.

Ondanks het behaalde succes rusten de mensen van CloudVPS niet op hun lauweren. Lennard Zwart, CEO van CloudVPS, heeft zichzelf tot doel gesteld de cloud de basis van elke IT infrastructuur te maken. Cloud computing kan volgens hem net zo veilig zijn als de server in je eigen kelder. Omdat CloudVPS zich aan strikte privacy richtlijnen houdt kunnen ook hier harde garanties op worden gegeven.

Deze focus komt ook terug in de certificering die CloudVPS heeft behaald. Zo is CloudVPS sinds begin 2013 ISO27001- en NEN7510-gecertificeerd. Hiernaast heeft CloudVPS samen met KPMG de CloudControls ontwikkeld en geimplementeerd. Dit is een additionele set van maatregelen waarmee cloud specifieke risico's worden afgedekt.  Voor meer informatie over onze certificering kunt u kijken op onze website.

 Contact

CloudVPS
Delftsestraat 5b
3013 AB Rotterdam

T: 0900 222 555 8
E: l.zwart@cloudvps.com
W: www.cloudvps.nl