Brocacef Supplies & Services

Brocacef Supplies & Services

Brocacef Supplies & Service is een gespecialiseerde partner voor apotheken en (apotheekhoudende) huisartsen in automatiseringsoplossingen. Bovendien zijn wij installatiepartner van PharmaPartners (Pharmacom en Medicom).

U moet ervan uit kunnen gaan dat uw automatisering goed en efficiënt werkt, zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Onze dienstverlening is hierop ingesteld; efficiënt, direct en oplossingsgericht. Wij luisteren eerst naar uw wensen en behoeften. Vervolgens voorzien onze deskundige ICT-specialisten u van gepast advies en vinden zij de juiste oplossing voor uw apotheek of praktijk.

Ook na de implementatie van de software kunt u vertrouwen op ons voor de juiste (preventieve) service en onderhoud. Daar ligt onze kracht. Zo is het voor ons mogelijk vragen en problemen vanuit ons kantoor - op afstand - op te lossen.

Installatie van hard- en software

In de apotheek en huisartsenpraktijk leveren wij alle hardware die te maken heeft met uw bedrijfsproces op het gebied van ICT. Van computers en printers tot de zogeheten Network Attached Systems (opslag die verbonden is aan een netwerk voor de back-up van data). Wij kunnen alles naar uw wens instellen waarbij we zorgen voor een back-up voor de eigen documenten. Daarnaast kunnen wij ook documentscanners en handscanners installeren en specifiek voor de huisartsenpraktijk ook 24 uursbloeddrukmeters en ECG-apparatuur installeren.

Onderhoud (preventief) en netwerkbeheer

Wij onderhouden en ondersteunen volledige ICT-omgevingen, zodat uitval wordt voorkomen of tot een minimum beperkt. Van het repareren van defecte hardware, het installeren of verhuizen van complete systemen tot het leveren en up-to-date houden van uw software.

Dankzij een specialistische helpdesk en een grote voorraad reserveonderdelen onderhouden en repareren wij uw systemen snel en deskundig. Daarnaast monitoren wij uw netwerk om problemen te voorkomen. U krijgt hierdoor meer inzicht in de status van uw ICT-processen en worden vervelende verrassingen, zoals onvoorziene uitgaven, voorkomen. Bovendien wordt de continuïteit van uw ICT-omgeving gewaarborgd.

Migratie omgeving met het behoud van uw vertrouwde werkplek

U wilt uw werkzaamheden onverstoord door laten lopen, ook wanneer u uw AIS/HIS moet omzetten bijvoorbeeld in verband met een verbouwing. Een migratie - waarbij alle aspecten van de werkplek, zoals de gebruiker, de hardware, de data, de applicaties en het netwerk naar de nieuwe standaard moet worden omgezet - heeft een behoorlijke impact. Door onze ervaring weten wij waar u op moet letten, zodat u efficiënt en juist kunt werken in de apotheek of praktijk. Wij bespreken met u de wensen en behoeften en geven aan wat belangrijk is. Bovendien kunnen wij de omgeving zo voor u inrichten, dat u nauwelijks iets merkt van de migratie en uw vertrouwde werkplek zo veel mogelijk hetzelfde blijft.Contact

Brocacef Supplies & Services BV
Straatweg 2 - 3604 BB MAARSSEN
Postbus 1558 - 3600 BN MAARSSEN

T: +31 30 686 22 11
F: +31 30 687 08 65
E: info@brocacefsupplies-services.nl
W: www.brocacefsupplies-services.nl